oman alan uutiset

Tutki oman ammattialasi uutisia mediassa ja esittele vähintään kolme uutista blogissasi. Tee uutiseen linkki tai ilmoita www-sivu. Kerro lyhyesti uutisen sisältö (mitä, missä, milloin, miksi, kenelle).

Kirjoita selostavasti kokonaisin virkkein, ei siis luetteloa ranskalaisin viivoin.

Kommentoi ja arvostele, osoita oma mielipiteesi, esim. mitä mieltä olet tästä uutisesta. Miten uutinen voi vaikuttaa alaasi?

Osoita, että

  • pystyt työskentelemään itsenäisesti
  • osaat hakea tietoa ja valita luotettavia lähteitä
  • et loukkaa tekijänoikeuksia ja osaat merkitä lähdeviitteet
  • käyttäydyt netiketin hyvien tapojen mukaan.

 

http://www.iltasanomat.fi/ruokala/ajankohtaista/art-1455247831104.html 15.2.16

Suomen kokkimaajoukkua sai tukea ja tunnustusta.Edesmenneen pääkonsuli Heikki Tavelan lahjoittamaan  peruspääoman turvin palkintoja jakava rahasto antoi nyt kolmannen kerran 10 000 euron palkintonsa.
Tunnustuspalkinnon saanut Suomen kokkimaajoukkue tähtää ankaran harjoittelun turvin menestykseen ensi lokakuisissa kulinaarisissa olympialaisissa.Suomella on ollut kokkimaajoukkue vuodesta 1952 lähtien, mutta kokkien olympialaisia on pidetty joka 4. vuosi jo vuodesta 1896 alkaen. Kisat pidetään aina Saksassa. Suomalaisilla on ollut viime olympiadeissa myös menestystä, mikä rohkaisee toivomaan hyvää sijoitusta tänä vuonna.

http://www.hs.fi/ruoka/a1455077924120 15.2.16

Pienpanimo-oluissa yllättävän suuria laatueroja- kolme olutta ylsi neljään tähteen

Pienpanimoala kasvaa Suomessa edelleen voimakkaasti. Vuoden 2012 alkuun verrattuna on pienten panimoiden määrä yli kaksinkertaistunut, käy ilmi lupaviranomaisen, Valviran, tilastoista. Kaikkiaan pienpanimoksi luettavia yrityksiä on nyt 54; tuoreimman luvan sai helmikuun alkupäivinä Kimito Brewing Ab.Valmistusluvan saaneiden panimoiden lisäksi Suomessa toimii useita kiertolaispanimoiksi kutsuttuja yrityksiä. Ne tekevät omien reseptiensä mukaisia oluita joko suomalaisissa tai ulkomaisissa panimoissa.Vaikka oluen kokonaiskulutus on usean vuoden ajan pienentynyt, on pienpanimoiden tuottama litramäärä kasvanut. Vuonna 2014 luku oli 13,4 miljoonaa litraa. Kasvusta huolimatta pienpanimoiden osuus Suomen koko olutmarkkinasta oli hyvin pieni, alle neljä prosenttia.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s